Kildemoes Bike Couture Event

Simone from FashionManifest

Lisbeth from It’sFashionBaby & Maria from ModeMedMere

Chau from TheTiger

Jeg elsker at cykle og har gjort det lige siden jeg fik min første cykel som barn. Hverken mine forældre, søstre eller jeg har kørekort, så den har altid stået på cykelture på Samsøe om sommeren, og så er det bare hurtigst at komme rundt i København på sin jernhest :).

I går inviterede Kildemoes på dejlig frokost på The Lot og cykling rundt i Københavns gader og stræder, på de helt nye Kildemoes cykler. De var bare så fine, med hjerter, prikker og forskellige mønstre og farver, lige noget der går i ens pigehjerte! Vi skulle først på “skattejagt” hos Apair, Nag Store og Nué Notes og svare på nogle forskellige spørgsmål og weee jeg vandt et gavekort til Apair!

Mens vi fik skøn mad, fortalte modeekspert Sille Henning om mode, cykler og hvordan din cykeln også kan være et fashion statement. Se flere billeder her.

2 Kommentarer
  • Ih, sikke et godt initiativ 🙂 Jeg er først blevet rigtig glad for min cykel efter, at jeg er flyttet til København – også er jeg jo sådan en med cykelhjelm, jeg er så rad for at falde, måske fordi jeg ikke er vant til alle de andre cyklister 😉

    29/06/2012 at 11:19
  • Helena
    Svar

    Hvor fint! De er ret skønne de der cykler 🙂

    29/06/2012 at 15:22

Post end kommentar