Kom med mig til event på Torsdag i Magasin!

bloggers choice event, kudibal blogger event

charity kudibal event, delance

Hvis du har tid til at kigge forbi Magasin på torsdag til et event, ville jeg blive SÅ glad :D. Malsen, Rikke og jeg vil præsentere det tørklæde vi hver især har designet til velgørenhed, i samarbejde med Kudibal.

Der er goodiebags til de første 50, samt bobler, kager og konkurrencer i løbet af aftenen. Du kan se mere om eventet på facebook og et sneak peek af goodies ;).

På aftenen vil der være 20% rabat på vores tørklæder. Denne rabat vil ikke få betydning for donationerne, da Kudibal efterfølgende udligner differencen.

Jeg er en stor dyreelsker og vidste med det samme hvilket formål, jeg gerne vil donere til. Nemlig orangutangerne!  Hvert år forsvinder tusinder af orangutanger, når deres regnskovshjem på Borneo fældes. Den vilde orangutang er truet af udryddelse. Jeg håber du vil komme og støtte op om et godt formål og få en cupcake sammen med mig!

Tid & Sted:

Torsdag d. 13. august, kl. 16-19.

Magasin Kgs. Nytorv, afdelingen for accessories.

– Stort kram Emilie

3 Kommentarer

Post end kommentar