Krølle guide med ghd Curve creative curl wand

ghd CURVE® CREATIVE CURL WAND

Jeg får mange spørgsmål omkring mit hår og hvordan jeg laver krøller. Fra naturensside har jeg krøller og frizzy hår, som kræver meget fugt og pleje. Mine egne krøller er lidt mindre, men jeg elsker store bouncy krøller, derfor er jeg vild med ghd’s creative curl wand! Den er super nem at bruge og er klar til at bruge i løbet af 10 sekunder. Jeg bruger altid Heat Protection, inden jeg går i gang med at style mit hår. Den dufter godt og passer til alle hårtyper.

Jeg sætter mit hår i et par sektioner, så jeg nemmere kan overskue hvor langt jeg er nået og får hele håret med.

ghd CURVE CREATIVE CURL WAND, ghd krøllejern, ghd krøllestav, ghd ny krøllejern, ghd krøllestav, krøller med ghd, curls with ghd, ghd curlers, ghd curling wand

Så er det bare  i gang med at krølle. Start med en tot ad gangen og sno den rundt om staven, fra hovedbunden og ud. Der er en gummibelagt tip, som ikke er varm, hvor du kan holde med fingrene. Alt efter hvor kraftigt  og modtageligt dit hår er, holder du krøllen mellem 10-20 sekunder. Sno forsigtigt håret ud af staven og lad krøllen kølle. Modstå trangen til at ruske i krøllen. Lad den blive helt kold, før du rør den. På den måde bevarer du spændstigheden i den.

2 Kommentarer
  • I’ve been debating whether or not to splurge on this, but I think you’ve made my mind up. Your curls look GORGEOUS and the wand seems relatively easy to use!

    23/07/2015 at 19:26

Post end kommentar