Kudibal SS15 Event

23

Under modeugen var jeg til et intimt event hos Kudibal. Her mødte jeg den skønne designer bag Dea Kudibal :). Dea har arbejdet med håndværket i mange år og har været i lære hos de bedste i Danmark. Mærket er over 10 år gammelt og startede med at lave eksklusive tørklæder og sjaler af vintage stoffer. I 2008 blev den første tøjkollektion lanceret! Fyldt med lækkert silke i feminine og eventyrlige tryk. Strik og blonder sat sammen på en fin og detaljeret måde.

Jeg er helt forelsket i den smukke silke som Dea bruger! Udover at være flot, så er der tilført stretch i, hvilket gør det meget behageligt at have på. Og så kan det vaskes i vaskemaskinen :). Hvilket bare gør det endnu bedre! Hvem har ikke silke sager liggende bagerst i vasketøjskurven, som man ikke lige får taget til rens.

SS15 kollektionen tager inspiration i The Secret Garden. De flotte print bære præg af tropiske blomster, vilde dyr og eksotiske sommerfugle. Jeg har fundet en masse favoritter, blandt andet matchende bukse og bluse sæt i silke, paisley print shorts, og strik med blondekanter. I kan godt glæde jer til at se mere :).

1Kommentar

Post end kommentar