Lash Bar – Eyelash Extension

lash bar, lashbar, lashbar copenhagen, lash bar københavn

lash extension before and after, lash bar før og efter, øjenvippe forlængning, lash bar eye extension

lash bar cph, lash bar , paper lash

lash extension, lash extension, lav vipper, lange kunstige vipper

Før Danish Beauty Award, var jeg forbi pigerne på Lash Bar Cph og få lavet eyelash extension. Jeg havde aldrig prøvet det før, så var super spændt :). Efter 2 timers kærlig behandling hos Eva, var jeg klar med super flotte vipper! Vipperne bliver sat på enkeltvis, på den måde vokser de ud med din egen vippe og falder naturligt af, uden at hive dine egne vipper med. Efter nogle uger kan man komme ned og få opfyldning, mellem 1n time eller 15 min. alt efter hvad man har behov for. Det er bare så skønt at vågne op om morgen, putte lidt foundation på og lip gloss og så er man klar til arbejde! Du kan se mere om Lash Bar her. Har du prøvet eyelash extension? :).

12 Kommentarer
 • Wow, men du har også bare du smukke øjne regardless 🙂

  13/05/2013 at 10:12
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud 🙂

  13/05/2013 at 10:58
 • Smukke pige!! <3 Det ser så fint ud, jeg må virkelig få det prøvet! 😀 Så flot du er. :*

  13/05/2013 at 12:05
 • Leder efter noget lignende her i Aarhus!
  Men kunne vildt godt tænke mig sådan et par Paperself. Nogen der kender en butik i Aarhus, der sælger dem?

  13/05/2013 at 13:04
 • Denise
  Svar

  Jeg fik lavet mine sidst i april hos de skønne piger hos Starlash 🙂 Jeg elsker dem, og fortsætter i hvert fald sommeren ud, så må vi se om økonomien er til det i fremtiden, det er jo en dyr fornøjelse. Men ja hvor er det bare lækkert at vågne og se så godt ud 🙂
  I loooooove it <3

  13/05/2013 at 16:35
 • 13/05/2013 at 17:09

Post end kommentar