Leopard The Italian Way

dolce & gabbana, dolce & gabbana solbriller, dolce & gabbana leopard solbriller, dolce & gabbana leopard sunglasses

dolce & gabbana aw 13, dolce & gabbana eyewear, dolce & gabbana sunglasses with leopard print

italian style dolce & gabbana, blogger københavn

italian style dolce & gabbana, blogger københavn ambassadør, luxottica italian style dolce & gabbana, blogger københavn,italian style dolce & gabbana, blogger københavn stylish blogger, dolce & gabanna

guld leopard solbriller, dolce & gabbana aw13, dolce & gabbana solbriller 2013

leopard solbriller D&G sunglasses, D&G solbriller

dolce & gabbana sunglasses blogger, leopard, animal print sunglasses

Dress: H&M – Belt: Asos – Jacket: Goosecraft – Shades: Dolce & Gabbana – Shoes: Zara

Jeg har for en stund drømt mig væk til Italien, med cool leopard solbriller, smykker og høje hæle. Mine favorit solbriller for tiden, er disse smukke leopard briller fra Dolce & Gabbana. De har en flot cateye form som gør dem eksklusive, og så er leopard både et af mine yndlings dyr og print :).

Jeg har stylet dem lidt a la Italian Fashionista on the go. Sort outfit med gulddetaljer, ligesom solbrillerne. Når jeg er til møder render jeg nemlig altid rundt med min laptop, holder mit outfit enkelt og så pifter denne lækre brille lige det hele op :D. De er fra Dolce & Gabbana’s AW13 kollektion, så de kan findes i butikkerne nu.

kobravinds

8 Kommentarer
 • Karin
  Svar

  Ej jeg er også helt vild med leopard 😀

  10/12/2013 at 11:11
 • Hvor er de bare flotte 😀

  10/12/2013 at 15:13
 • Hold nu op hvor er de fede! De skal helt sikkert på min ønskeliste til jul <3

  10/12/2013 at 15:37
 • Solbrillerne er lækre 🙂

  10/12/2013 at 18:04

Post end kommentar