Lidt om hverdagen på kontoret…

emilie delance, glowrepeat

Min kreative kompagnon fangede lige et behind the scenes billeder, da vi holdte photo shoot for nogle uger siden. Der sker så mange spændende ting for tiden og jeg kniber mig selv i armen, for at forstå alle de fantastiske ting der sker!

Vi er et kreativt reklamebureau, og ikke to dage er ens, det elsker jeg! En typisk uge kan indebære alt lige fra møder, research, marketingstrategier, photo shoots, eventplanlægninng og eksekvering. Briefe IT-teamet om nye e-commerce strategier, designe ny brand identity for en kunde, interviews og holde Skype møder over atlanten.

Det er ofte lange dage og weekenderne bliver også taget til brug, men når det er ens eget firma og passion, flyver timerne af sted. I aften skal vi f.eks. til ghd Pink Carpet event hos StyleBox og lave en reportage, husk at se med på snapchat : emiliedelance. På fredag skal vi til tapas event research for en kunde, mums det er både business og pleasure ;).

Hvis du har lyst til at læse med på nogle af de ting vi arbejder på, kan du læse ghd’s blog her og Schulz by Crowd’s blog her. Mit team og jeg skriver daglige indlæg om skønhed, mode og design.

Og så glæder jeg mig til at vise jer resten af billederne fra shootet snart!

 

1Kommentar
  • Hej!
    Jag heter Emely och jobbar för ett svenskt företag som heter Sofia Moore som säljer bal/bröllops/brudtärneklänningar. Kunde tyvärr inte hitta din mailadress här på bloggen, men om du skulle vara intresserad av samarbete/sponsring så får du gärna höra av dig till min mail!
    Vänligen,
    Emely

    29/10/2015 at 10:54

Post end kommentar