Lingeristyling hos Rigby & Peller

For nogle uger siden var jeg forbi Rigby & Peller’s butik på Gl. Kongevej. Jeg cykler næsten dagligt forbi og beundre altid det smukke undertøj i vinduet, og nu var turen kommet til at prøve det! Jeg blev mødt at Anne som er Shop Manager og lingeristylist.  Og wauw sikke et skattekammer af smukke blonder, delikat silke og lækre farver. Anne målte mig til en 70 D og gik ellers i gang med at finde en masse fint undertøj som skulle prøves. Jeg tror vi prøvede omkring 10 forskellige bh’er. Nogle med meget push-up, nogle helt uden, det var sjovt at se de forskellige pasformer på, og finde ud af hvad der klæder ens silhuet.  De har skålstørrelser fra A til J! Så alle kvinder, uanset størrelse kan finde en bh der passer.

Anne var super sød, og man kunne virkelig mærke at hun brænder for at hjælpe kvinder med at finde den rette bh. Prøverummene er store og luksuriøse, med blødt lys og store spejle. Et julegave tip! Som kunde bliver man skrevet op i deres kartotek, med str. og styles man har købt gennem tiden, så gør det det nemmere for kæresten at finde et sæt undertøj i den rigtige størrelse og stil :D. Ellers kan Anne afslører at der er ret mange mænd der køber trussen du kan se på billede seks! Hihi jeg ved ikke om min numse vil se fin ud i dem, men sexy er de ;).

Og så lærte jeg at man kun må gå med sin bh i to dage i træk! Det vidste jeg faktisk ikke. For bh’en udvider sig, hver gang du bruger den  og vil meget hurtigt komme til at sidde løst omkring barmen. Tak til Anne og Rigby & Peller for styling og ny viden. Jeg kan varmt anbefale dig at kigge forbi til og få hjælp til at finde den perfekt pasform.

 

1Kommentar
  • Karina
    Svar

    Ser så fint ud og du er da for hot på billede 4! 🙂

    26/11/2015 at 10:46

Post end kommentar