London Life – Pho Café

london life, tower london, blog london

big ben, london life blogger

oxford, blog

pho, vietnamesisk mad, vietnamesisk suppe, vietnamesisk resturant london, vietnamesisk pho, Vietnamese food, Vietnamese resturant london, Vietnamese soup

diet coke, glasflaske cola, lemonade

forårsruller, vietnam food, london, madblog

blogger london, travel london, rejse til london

Sidst jeg var i London, var i december. Jeg fløj derover i forbindelse med arbejde og jeg er bare vild med byen! Der er så meget liv i gaderne, en masse spændende restauranter, og cool små stræder, fyldt med tøj og andre sager. Jeg nåede desværre ikke at shoppe så meget, det må snart gøres ;).

Men jeg var på en hyggelig og hip Vietnamesisk restaurant. Vi fik frisklavet lemonade, mini forårsruller og Vietnamesisk pho suppe, mums det var godt! Hvis du er på disse kanter, ligger Pho på 163-165 Wadour Street i London.

4 Kommentarer
  • Jeg savner London. 🙂

    26/02/2014 at 09:27
  • Du OG maden ser dejlig ud 🙂 Jeg skal til London en weekend i foråret og glæder mig endnu mere nu 🙂

    26/02/2014 at 20:49

Post end kommentar