Love 2 blog

Indrømmet, selv om jeg efterhånden har udviklet nogle rimlige gode google skills og netshopping evner, så er det praktiske med at sætte Bloglovin´ og  Friend connect ind på min blog, gået lidt langsomt ;p. Men nu har jeg endelig fundet ud af det og ville blive super glad hvis du meldte dig på 😀  Og giv mig endelig en shout-out hvis du har en blog, elsker at blive inspireret af nye blogs og mennesker.

_0-0_

I love blogging

7 Kommentarer
 • Hej!
  Tak fordi du vil følge min blog.

  Din blog ser rigtig spændende ud, så jeg har tilmeldt mig som fast læser. Og WOW en flot kjole du har på! 😉

  Mange hilsner EL

  11/10/2009 at 21:15
 • Hey there Emilie.. Thanks for linking me, I’m so glad I stumbled upon your blog too because I’m such a DIY freak too! If only I had more time I would DIY away.. I also like the starwars shirt you got from your older posts..=)

  ps.. I will also add you to my blogroll, your blog is a great read..=)

  -Mads

  12/10/2009 at 12:16
 • Den der Friends connect, hvad gør den præcis? Jeps jeg er nok lidt langsom, har fx først lige fundet ud af at google reader er smart;))
  Fin blog du har forresten:)

  Susie
  http://www.stylemeupplease.blogspot.com

  12/10/2009 at 20:08
 • Hej, har lige opdaget din blog, og hvor er den fed! tjek også min ud, jeg tror du ville kunne finde inspiration;)

  blacknailsdirtykiss.blogspot.com

  15/10/2009 at 00:56

Post end kommentar