Luxottica SS 12 event

Maria from Garderobeskabet & Malsen fra Malsen.dk

Sidste år var jeg et smut forbi et Luxottica event og kigge på denne sommers solbrille mode. Der var mange lækre styles fra blandt andet Dolce & Gabbana, Ray-Ban, Prada, Burberry og Vogue. Jeg elsker store solbriller og en af mine favoritter er dem jeg holder i hånden fra Dolce & Gabbana. En kombination af leopard mønster og indstøbt ægte blonder, så fine! Og nu er solen endelig dukket på, så er det bare på med solbrillerne :).

bloglovin

4 Kommentarer
  • sikke en masse fede briller 🙂
    Gid jeg var med til det arrangement, hehe.

    29/03/2012 at 17:41
  • Sikke nogle fine solbriller 🙂 Så mangler vi bare lidt sol, den titter godt nok ikke meget frem i dag 🙁
    /Camilla

    30/03/2012 at 09:37

Post end kommentar