MÁDARA Event

I går var jeg til et skønt event i en lille oase af en gårdhave ved AXEL Hotel Guldsmeden. Det lettiske mærke MÁDARA bød på lækker økologisk mad og en af skaberne, Lotte, fortalte om historien bag.

Lotte blev overrasket, da hun for første gang i sit liv oplevede allergi over for et skønhedsprodukt. Hun satte sig for at aldrig igen at bruge produkter, der ikke var naturlige.

Hun startede med hjemmelavede hudplejeprodukter og oprettede en blog om uskadelige kosmetik- og hudplejeprodukter for at dele sine erfaringer med andre kvinder i Letland. Det førte til at hun mødte andre kvinder der også havde en interesse i grøn livsstil.

Sammen skabte de MÁDARA – som har navn efter en mystisk plante med en sød duft, der har groet i engene og på klitterne i den nordlige del af Letland i århundreder.

MÁDARA indeholder ikke vand men birkesaft, som har en foryngende effekt på huden, sammen med en masse andre nordiske planter. Produkterne er naturlige og økologisk certificeret. Jeg glæder mig til at prøve :). Se flere billeder her.

3 Kommentarer
 • Hej Emilie!:)
  Tag mig med til nogle af de events:)
  Jeg vil også gerne have noget mat og gaver lol;)

  Knus
  Yelena

  23/05/2012 at 15:23
 • Madara er såååå lækkert! Lige nu tester jeg faktisk nogle af deres produkter på min blog! Tjek min anmeldelse af dem ud!

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  23/05/2012 at 16:23
 • Lækre billeder! Jeg blev totalt lækkersulten 😉 Jeg kunne godt tænke mig at læse en anmeldelse af produkterne, hvis det er noget du har til testing? 🙂

  23/05/2012 at 19:24

Post end kommentar