Making up Makeup

Sikke weekenden er gået stærkt! Tiden flyver også når man står sammen med de søde piger, Johanne og Malene til e.l.f. Cosmetics og Bazar’s Beauty Lounge hos Designer Forum :). Der var så mange søde piger forbi og blive sminket, elsker at møde nye mennesker! I dag står den på oprydning og koordinering af endnu et event, men først lige lidt mere kaffe :D. Håber også du har haft en skøn weekend! Se flere billeder her.

10 Kommentarer
 • Simone Klinke
  Svar

  Hvor er I bare gode!! 😀

  01/10/2012 at 14:05
 • Hvor fedt 🙂
  Jeg tænkte på, om du egentlig har nogle produkter fra ELF som du kan anbefale?
  Har været lidt forsigtig med at købe der fra, efter jeg købte en læbestift, som jeg slet ikke var tilfreds med, men har hørt, at nogle af øjenskyggerne skulle være ret gode, trods prisniveauet.

  01/10/2012 at 14:18
   • ååårh, det må du virkelig gerne, hvis du har tid 😀
    Jeg prøvede læbestiften ‘cheerful cherry’ fra mineral linjen – jeg er jo læbestiftspige 😉

    Der figurerer bare så mange forskellige meninger om ELF, så det er svært at finde hoved og hale i. Jeg tror ikke på at det hele kan være dårligt, så mange dog siger, men tror det måske skyldes at prisniveauet på produkterne er lave, og produkterne derfor bliver sat i bås – altså, at folk ikke vil have at produkterne skal være gode, grundet de ikke koster alverden. Forstår hvad jeg mener? 😉

    Men ville hjertens gerne have nogle praj, da mit budget på SU er ret stramt. Det der med studiejobs og fritidsjobs hænger ikke på træerne i dagens Danmark – suk!

    02/10/2012 at 22:43
 • Loving!! you are so pretty 😀

  http://fashionroomlounge.blogspot.com.es/2012/09/i-believe-in-pink.html

  A chic kiss 😉

  01/10/2012 at 20:33
 • Gad godt have været forbi – du ser så sød og dygtig ud 🙂

  01/10/2012 at 20:55
 • Jeg ville så gerne sætte mig i en stol foran dig, lukke øjnene and see you work magic 😉 I burde komme til Jylland og lave et makeupevent! 🙂

  02/10/2012 at 20:23

Post end kommentar