Matcha bowl og chia bowl hos 42RAW

Jeg startede morgen hos 42RAW med en lækker nyhed! Nemlig matcha bowl og chia bowl :D. Jeg er jo vild med matcha og måtte derfor prøve den nye matcha bowl. Mums den var virkelig lækker! Man bliver mæt på en super behagelig måde og det lækre toppings er prikket over i’et. Jeg har tidligere været henne og prøve deres brunch, som også er virkelig lækker, mmm især sweet potato fries! Alt er plantebaseret og fra d. 1 april kan du spise de nye matcha bowls og chia bowls hos 42Raw.

4 Kommentarer
  • Årh det ser lækkert ud! Er også helt vild med matcha.. love it! Det kan være jeg skal starte fredagen med en matchabowl før jeg skal til frisøren og være blondine 😀

    30/03/2016 at 11:00
  • Det må jeg simpelthen prøve engang 🙂 Hvor ser det bare lækkert ud!

    30/03/2016 at 12:41

Post end kommentar