Matchende Blonde Sæt

lace set zara, blondesæt zara, blå blonder, zara matchende sæt, zara matching set, skirt top lace set

blå rød blonder, forretningsmappe, forretningsmappe rød læder, forretningsmappe red leather business folder, zara suit, business suit

zara sæt, lace set

gold tattos, golden tattoos, gold tattoos, bronze sandals, zara sandals, bronze sandaler zara

business woman, power suit, lace

woman lace suit, lace zara, zara lace skirt, zara lace blouse

walking pose, lace blogger, lace dress, lace skirt, summer skirt, zara clothes

Lace Set & Sandals: Zara

Jeg elsker matchende sæt og blonder! Hvad bedre end at forene de to :). Jeg fandt blonde-nederdelen og toppen på udsalg i Grækenland i Zara. Min yndlings attachemappe har jeg altid med til møder, den fik jeg i sin tid af kæresten og den er jeg super glad for. Sandalerne er faktisk også fra Zara, fundet herhjemme også på udsalg. Og så har jeg testet en ny beauty trend! Guld tatoveringer 😀 eller det vil sige de holder indtil de bliver vasket af igen. De passer helt perfekt sammen med mine sandaler, og jeg kunne sagtens finde på at lave det igen, til f.eks en sommerfest. Du kan se hvordan jeg har lavet dem lige her.

4 Kommentarer
 • Fie Karlson
  Svar

  Pænt!

  11/08/2014 at 09:59
 • Din lækre steg! Den lilla og røde farve er fantastisk til din brune hud 🙂

  11/08/2014 at 18:35
 • Ditte
  Svar

  Hej
  Fed blog du har
  Du har vel ikk stadig det her Blondesæt fra zara? Og kunne være intra. I at sælge det? Det ville nemlig være perfekt til et sommerbryllup, som jeg skal til.
  God weekend! ☀️
  Vh Ditte

  25/05/2017 at 22:17

Post end kommentar