Matchende Sæt – Silkebukser & Kimono

Sæt: Kudibal – Top: Gina Tricot – Taske: ecco – Sko: Zara – Smykker: Stine A

Jeg elsker matchende sæt! Især når man har travlt om morgen, så er det bare skønt at kunne hoppe i det, og voila det ser pænt ud.  Mit sæt er fra Kudibal, lavet i lækkert silke med lidt stretch i, så det er virkelig behageligt at have på. Stay tuned på deres blog, der kommer snart et mini interview om efterår, min favorit bog og hvad der giver mig overskud i hverdagen.

Apropos hverdagen, så har det været nogle mega spændende uger på arbejdet! Vi har været til Elle & Dig events med ghd, til gallapremiere på den nye James Bond “Spectre” med Nohrlund og så er der snart events igen med Schulz by Crowd. Udover det har jeg lavet et par forskellige interviews, glæder mig til poste dem!

Der har også været presseuge, Zalando Blogger Awards og en masse andre skønne events, som i snart får en recap af :D.

 

4 Kommentarer
 • Super flot sæt og manner hvor er det godt til baggrunden og ja, dig! 🙂

  04/11/2015 at 13:38
 • susan theilade
  Svar

  Hej Emilie

  Vil blot høre om du har lyst til at sælge dit kimono sæt fra Kudibal?

  12/04/2018 at 20:02

Post end kommentar