Med LeVICHYmag til Stockholm

matcha latte, strandvagen 1

yoga, Hatha Flow, hatha yoga

yoga stockholm

Altormondo yoga studio

pink yogamåtter, lyserøde yogamåtter

Nogle gange må jeg knibe mig selv i armen, over alle de eventyr jeg får lov til at opleve 👏. Sammen med L’Oréal VICHY har jeg blandt andet rejst til Frankrig og lavet reportager, og denne gang gik turen til Stockholm! Sammen med min skønne svenske assistent Karin, havde vi et par travle og spændende dage i storbyen. Den stod blandt andet på Hatha Flow i et super lækkert yoga studio midt i centrum, lækre resturant og cafébesøg til kommende artikler, samt interview med nogle super cool svenske foodies og en spændende personlighed fra modeverden! Du kan læse artiklen om vores Hatha Flow oplevelse her, og hvis du skal træne yoga i Stockholm kan Altromondo studio virkelig anbefales ✌.

Du kan også læse artiklen på svensk, norsk og finsk.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar