Min Garderobe

nitte sko, se mit garderobeskab, my wardrobe, hm skull t-shirt, boho clutch

sjal, fjersjal

elf neglelakker, elf nail polish, leopard clutch

zara shoes, sko fra zara, style feature

sase body oil, sase skønhed, elf makeup, elf cosmetics, bioselect

japanersko, sko japan, vifte japan, japansk vifte

smykkeskrin, jewellery box

othmar ring

Da jeg havde besøg af Nordic Style Mag, tog jeg også selv lidt billeder af min garderobe og ting som jeg har i mit hjem. Jeg elsker farver og print, og der hænger mange lange rober, pallietkjoler og leopard toppe i mit skab :). Og så har jeg en enorm sko samling!!! Tør ikke helt tælle dem, men det er mange. Alt lige fra neonfarvede sneakers til glimmersko, høje hæle og chunky støvler.

Jeg har også minder liggende fremme, da jeg var lille og skulle besøge min familie i Japan, fik jeg til festlige lejligheder kimono på og små Geta sandler som matchede ❤. Min mormor som nu er 96 år og bor i Tokyo, lavede mange fine ting i origami og smukke billeder, dem har jeg også hængende.

Mit smykkeskrin er fyldt med en masse store ørreinge, halskæder og mit nyeste ring fra Othmar, som jeg fik i 10 årsgave af min søde kæreste. Beauty bordet er selvfølgelig fyldt af e.l.f. makeup, er i sæt vild med mineral linjen og de nye baked produkter, med skønt shine! Jeg er i det hele taget vild med skønhedsprodukter og her er der en blanding af nye og ældre favoritter. Sasé’s oile og skrub er dejlige! Af cremer til anigtet vender jeg altid tilbage til BioSelect, som er fra Grækenland. Sard Kopenhagen laver også skønne olier, i sær den med melon, dufter så skønt. Du kan læse hele interviewet om mig her.

6 Kommentarer
 • Ditte
  Svar

  Hvor har du mange fine ting (:

  09/10/2013 at 06:52
 • Marlene J.
  Svar

  Elsker også Sards produkter, har en af deres olier, den er skøn!

  09/10/2013 at 07:52
 • A. Bech
  Svar

  Hvor sjovt du har gået med japanske sandaler og kimono, det gad jeg godt at se 😀

  09/10/2013 at 13:08

Post end kommentar