Mine Forretningsrejse Essentials

chatelet suitcase, delsey chatele, acer laptop aspire s7. acer blogger, acer blog, laptop acer, teknik blog acer, københavn acer, hvid kuffert, nødder, nuts, rosebud lip balm, naked bar fruit, cosmopolitan uk magazine, business card holder, Business Travel Essentials, forretningsrejse nødvendighedder, dansk forretningskvinde

Når jeg er på forretningsrejser, er der nogle ting jeg altid har med i min kuffert! Udover jeg elsker at være i lufthavnen – i ved det lille rituale med en take-away latte og forventningsglæde over at man skal på eventyr – så har jeg altid disse sager med.

1. Jeg er helt VILD med min nye Châtelet kuffert! Den ser bare lækker og eksklusiv ud og har den perfekte størrelse, så den kan komme med i kabinen. I stedet for 2 hjul, har den 4 stks! Hvilket gør at den nemt glider af sted, hvilket især er godt, hvis man skal skynde sig!

2. Mit yndlings blad, når jeg rejser er Cosmopolitan UK edition. Det har en god blanding af high street tøj, sjove artikler, så som “Could a selfie cost you your job” og en masse inspiration til shoppe turen i London.

3. Snacks! Nødder og en Naked bar, har jeg altid med. Hvis nu man går sukkerkold midt i en kø, eller flyet bliver forsinket, så er det godt lige at tanke op med lidt hurtig energi, det er ikke sjovt at være hangry!

4. Mit elskede Acer laptop! Hvis man gerne må have et kærlighedsforhold til sin computer, så er det denne du skal date ;). Den fylder ikke særlig meget, har en fantastisk skærm, med blandt andet touch, og den er altid med mig rundt.

5. Min søstre driller mig altid og kalder mig bakterie-freak, hihi det synes jeg nu ikke ;). Men vådservietter er altså et must på rejsen! I sær hvis det ikke er til at komme til at vaske hænder, efter at have været i metroen m.m.

6. Jeg får aldrig puttet ting og sager i en lille plastikpose og proppet i min håndtaske, derfor har jeg ikke flydende håndcremer og læbepomader. Derimod har jeg en Rosebud salve med, den kan bruges både på læberne og tørre hænder.

7. Visitkort er endnu en business essential. Du ved aldrig hvem du møder på din vej, eller kommer til at sidde ved siden af i flyet. Det kunne være en potentiel samarbejdspartner eller en venligt ansigt, som du kan udveksle idéer med.

4 Kommentarer
 • Louise Grønborg
  Svar

  Fedt at høre om! Du må gerne fortælle mere om dit liv med buisness og det hele, det er så spændende at læse om 🙂

  04/09/2014 at 11:52
 • Anne Christina
  Svar

  Pæn kuffert! Findes den i andre farver? 😀

  04/09/2014 at 11:56

Post end kommentar