Miss e.l.f. Makeover

For nogle uger siden var Malene forbi for at svinge med makeup penslerne i showroomet! Hun fik lavet en laber e.l.f. Cosmetics makeover på flotte Marie :). Se hele resultatet her: The Beauty Diary og kig forbi Malene’s blog: Miss Make Me Up.

8 Kommentarer
 • Har jeg verdens bedste job eller hva’ !?! 🙂

  15/05/2012 at 08:17
 • Tanja
  Svar

  Hvor ser det flot ud! Må vist lige kigge mere på det der elf 🙂

  15/05/2012 at 08:27
 • Mette Marie
  Svar

  Smukt!

  15/05/2012 at 10:13
 • Det ser altså mere og mere tiltalende ud det elf, måske man burde prøve det en dag, jeg har dog sværget til MAC og det spanske mærke KIKO i lang tid, men måske det er tid til lidt forandring? 🙂

  15/05/2012 at 20:47
  • Ingen tvivl om at MAC & KIKO laver virkelig gode ting ! Som make up artist har jeg arbejdet med rigtig mange mærker, og jeg er bare blevet SÅ positivt overrasket over e.l.f 🙂 Bla. er jeg helt vild med deres bamboo pensler ! Den største overaskelse er nok deres foundation, virkelig godt køb ! Ellers mineral linien, der skal jeg have fyldt lidt op fra 🙂 Der er også virkelig mange fine læbefarver ! Det eneste jeg ikke har været sindsyg imponeret over er, de almindelige øjenskygge paletter. Men alt andet har været SÅ positivt 🙂

   16/05/2012 at 07:32

Post end kommentar