Mit designsamarbejde med Kudibal

kudibal bloggersamarbejde, kudibal scarf, blogger designer, københavn blog designer, copenhagen blogger designer

kudibal scarf aw15, blog design kudibal, feather scarf, wings scarf design

emilie delance designer, fashion blogger designs scarf, dansk modeblogger designer tørklæde

Der sker så mange fantastiske ting for tiden! Som nogen af jer så i december sidste år på instagram, så var Malsen, Rikke May og  jeg i gang med et spændende projekt sammen med Kudibal. I fredags blev sløret løftet for samarbejdet, under et event i forbindelse med Copenhagen Fashion Week! Vi har alle tre designet hvert vores tørklæde :D. Jeg er så stolt og  at have lavet mit allerførste designsamarbejde! Jeg håber i kan li’ det og vil støtte op om en god sag, alt vores arbejde er gjort for velgørenhed ❤.

10 % af salget af mit tørklæder går til en velgørende organisation – jeg har valgt Red Orangutangen  –  Tørklædet kommer sammen med resten af Kudibal’s AW15-kollektionen  omkring juli/august, der kommer også et event som jeg håber i vil komme til, stay tuned! Her er et lille mini interview som Starklint lavede, så i kan læse mere om baggrunden for samarbejdet :).

Interview

Hvordan har du fundet inspiration til dit design?

Inspireret af Kudibal’s AW15 kollektion, som hedder “The Traveller” – en skandinavisk kvindes rejse gennem Peru. Det fik mig til at tænke på en smuk fugl, som flyver gennem et eksotisk landskab, og det ville jeg gerne illustrerer i mit design. Peru rummer over 1800 fuglearter, det næsthøjeste antal i verden. Mit tørklæde er enkelt, med et moderne strejf. Vinger som omfavner dig og tager dig med på et eventyr!

Hvorfor valgte du at være en del af dette projekt med Dea Kudibal?

Jeg var så heldig at møde Dea Kudibal og hendes skønne team under Copenhagen Fashion Week sidste år. Dea’s historie om de spæde år til den store succes som Kudibal er i dag, er til stor inspiration! Hun er både sej og modig og jeg beundre hendes eventyrlyst, som nu har bragt hende til Kina. Og så er jeg vild med de lækre silke, uld og cashmere kvaliteter som Kudibal bruger. Designet er feminint, med smukt print, flotte farver og fantastisk pasform.
Hvilken organisation/ formål har du valgt at støtte?

redorangutangen.dk

Hvorfor? Hvad ligger til baggrund for dit valg af netop denne organisation/ dette formål?

Lige siden jeg første gang så dokumentaren om Lone & Orangutangerne, rørte det mig dybt hvor meget én ildsjæl kan gøre en forskel! Jeg er stor dyreelsker og ser meget op til folk som Lone, som er fyldt af dedikation og ihærdighed. Hvert år forsvinder tusinder af orangutanger, når deres regnskovshjem på Borneo fældes, det har gjort at den vilde orangutang er truet af udryddelse. En orangutangunge har ligeså meget brug for omsorg og kontakt som en menneskebaby. Rehabiliteringsprocessen på Nyaru Menteng gør de forældreløse orangutanger til vilde, selvstændige dyr. Efter en årelang proces bliver de er klar til at vende hjem til et liv i frihed. Det er en utrolig sårbar og krævende proces. Udover at hjælpe babyorangutanger, er Red Orangutangen også med til rede store regnskovsområder, samt at hjælpe og uddanne lokal befolkningen, så de finder alternative metoder til at benytte sig af naturens ressourcer, uden at fælde så mange træer.

11 Kommentarer
 • Stine Eriksen
  Svar

  Hvor er det pænt, det kan du godt være stolt af!

  03/02/2015 at 22:03
 • Det er et meget smukt tørklæde, du har skabt til en meget fin sag.

  Stort tillykke med det – kan godt forstå, at du er både glad og stolt! Sejt er det altså også :-))

  Bedste hilsner
  Anne

  03/02/2015 at 22:17
 • Thea
  Svar

  Kan godt lide at du har valgt Orangutangerne ❤

  03/02/2015 at 22:19
 • Ej hvor er det bare flot, kan du sørme godt være stolt af!
  Du må have en rigtig dejlig dag 🙂

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  04/02/2015 at 10:13
 • Lyder virkelig fedt 😉
  og det ser rigtig godt ud.

  04/02/2015 at 15:31

Post end kommentar