Modeugen #cphfwaw16 – The Uber Way

I dag var første dag til modeugen. Jeg nåede lige ind på kontoret og fik sendt et par mails, inden turen gik til tea party hos Modström. Bagefter mødtes jeg med min skønne svenske assistent Wera, og vi hoppede i en Uber ud til CIFF. Her fik vi kigget på en masse lækkert tøj, og spist frokost med vores kunde Schulz By Crowd. Jeg glæder mig til at de skal på messe til sommer! Så hoppede vi i endnu Uber til Revolver, hvor vi også fik hilst på en masse fra branchen. Nu er jeg taget tilbage på mit kontor, inden aftenen byder på shows og drinks. Hvis du endnu ikke har downloaded appen Uber, kan jeg varmet anbefale det. Har brugt app’en i nogle måneder, og synes det er super smart at man hele tiden kan følge med hvor bilen er, samt betaling trækkes automatisk, så man ikke skal have kortet eller kontanter frem. Du får 150,- at køre gratis for med koden EMILIEDELANCE.

Indlægget lavet i samarbejde med Uber.

1Kommentar

Post end kommentar