Moroccanoil Smooth Serie

Moroccanoil event, Moroccanoil copenhagen event, Moroccanoil københavn event

Moroccanoil event

Moroccanoil lead hairstylist, Moroccanoil styling, Moroccanoil, Franck Perez

Moroccanoil smooth, Moroccanoil

danish minies, danish minies event, danish minies finger foood, danish minies fahion food, modemad, mini smørrebrød

Moroccanoil SMOOTH COLLECTION STARTER

Moroccanoil smooth shampoo, Moroccanoil smooth Smoothing Lotion

At blive forkælet med mini smørrebrød og hårstyling er ikke værst, en helt almindelig torsdag. Moroccanoil lancere en nye serie, som hedder Smooth Collection, som er god til krøllet og frizzy hår. Lige sådan et hår jeg har, så jeg har glædet mig til at prøve den nye serie.

Jeg er vild Moroccanoil’s duft, og smooth serien indeholder selvfølgelig også arganolie, samt argansmør og kokos. Shampoo’en og balsam’en gør mit hår blødt og Smoothing Lotion putter jeg i mit fugtigt hår, inden jeg styler det. Alt i alt føles håret mindre frizzy og selvom alle produkterne indeholder arganolie, tynger eller fedter det ikke håret.

3 Kommentarer
 • Hvornår er smooth serien i butikkerne?

  06/06/2015 at 09:13
 • Ditte Ørum
  Svar

  Jeg elsker Moroccanoil, har brugt det i mange år efterhånden 🙂

  08/06/2015 at 09:04
 • louise K
  Svar

  Mmm det der mad ser lækkert ud!!

  08/06/2015 at 09:08

Post end kommentar