Morsdag med Hotels.com

hotels.com, blog hotels.com, nørrebrp teater, jordan tandbørster

Jordan Individual , jordan tandørste med sommefugle,

Jeg er så heldig at min mor og jeg er blevet inviteret til en overnatningen og hygge i weekenden, af Hotels.com. Her skal vi  fejrer mors dag, og jeg glæder mig så meget til at forkæle min mor :D. Normalt plejer jeg at købe en blomst eller en creme, så det bliver ekstra lukus at overnatte på et fint hotel. Plejer i at lave noget med jeres mor på mors dag? :). Min mor glæder sig helt vildt, og jeg har pakket mine nye cute Jordan tandbørster, guf og så skal vi også et smut på teater, yay! Glæder mig til at vise jer billeder fra weekenden <3.

10 Kommentarer
 • Gitte
  Svar

  Ej hvor er du heldig! Jeg skal ud og spise brunch med min mor på søndag, det bliver hyggeligt tror jeg (:

  09/05/2013 at 15:30
 • Årh hvor lyder det bare hyggeligt! 😀 Jeg har også tænkt mig at købe en lille gave til min mor i år, det er normalt ikke noget vi “fejrer”, men i år synes jeg alligevel hun skal have en lille gave 😀

  09/05/2013 at 15:54
 • Ej hvor er I heldige 😉 God fornøjelse 😉

  09/05/2013 at 15:59
 • Ej hvor fedt, rigtig god fornøjelse søde 🙂
  Jeg har lovet min mor, at når jeg er færdig med studiet, så får hun en tur i min bil, og så må hun vælge, hvor vi skal hen 🙂 Så finder vi et sted og spiser en lækker frokost, måske lidt nord på 🙂

  10/05/2013 at 12:35
 • Sabrina Larsen
  Svar

  Jeg plejer at inviterer min mor på frokost, og i år skal vi også i biffen. God tur på hotel!

  10/05/2013 at 20:38

Post end kommentar