Music On My Mind

beoplay, bang og olufsen, beoplay h6, green beoplay headphones, beoplay høretelefoner

sukkulenter, pagh blomsterbutik, journal notesbog, søstrenegrene bog, beoplay,

h6 høretelefoner, bang og olufsen

Nu har jeg efterhånden haft mine Beoplay høretelefoner i et stykke tid, og jeg er stadig SÅ glad for dem :). Når jeg skal koncentrere mig om at skrive, f.eks. et oplæg til kunder, skal jeg enten have helt stilhed omkring mig, eller lytte til klassisk musik. Debussy eller Chopin er favoritterne, når der skal fokuseres. Hvis der er sang på, kommer jeg til at sidde og synge med ;p.

Om morgen eller aftenen, når jeg cykler hjem, må der derimod godt komme mere gang i den! Så lytter jeg til Banks, JP Cooper, James Blake, FKA twigs og Kendrick Lamar. Btw jeg har nyt blogdesign på vej, glæder mig til at vise det til jer :D.

1Kommentar
  • Johanne M.
    Svar

    De er godt nok fine 😀

    17/04/2015 at 08:39

Post end kommentar