My Style Secret

emilie delance, style secret, blogger,

Jeg er jo vild med skønhedsprodukter, både til pleje af det indre og ydre! Jeg bliver ofte spurgt om styling tips, sundhed og beauty og lige nu kan du læse min Style Secret hos Yves Rocher.

Du kan også dele din egen Style Secret lige her og vinde en tur for to til Paris eller en masse lækkerier fra Yves Rocher. Hele december vil en jury udvælge de mest kreative og populære tips! Ihh en tur til romantiske Paris, ville jo være skønt! Hvad gør at du føler dig lækker? Fortæl mig gerne din Style Secret, om det er at hoppe i din favorit kjole på en dårlig dag, rød læbestift eller at løbe en tur i det fri.

6 Kommentarer
 • Marie
  Svar

  Smuuuk! Jeg har lige deltaget i konkurrencen, håber jeg vinder 😀 Mit tip er at bruge almindelig olivenolie som hårkur, det gør mit hår super blødt og dejligt. Husk dog at putte shampooen i håret inden du tænder for vandet, ellers er det svært at få olien ud igen.

  04/12/2013 at 17:32
 • Hvordan laver du dine krøller så flotte?

  04/12/2013 at 18:18
 • Hvilke slags kosttilskud tager du? Jeg går nemlig også ret meget op i sundhed og træning 🙂

  05/12/2013 at 11:28

Post end kommentar