Naturlig Hudpleje – Mádara DD Creme & Serum

urtekram, urtehuset, madara hudpleje, madara skin care, madara TIME MIRACLE SERUM, dd cream, dd creme

ansigtspleje, hudpleje, beauty produkter

madara TIME MIRACLE SERUM, madara dd creme, dd cream, madara Daily Defence Cream

Jeg har et lille søndags ritual, nemlig at gå på Urtehuset’s café på Gl. Kongevej! Her spiser jeg en sund salat, lidt raw kage og friskpresset juice, mens jeg arbejder. Og så shopper jeg lidt naturlig hudpleje :). I vinter halvåret har jeg testet Mádara’s DD creme og Time Miracle Serum, og har for nyligt købt en Cloudberry Oat Milk Hand & Body Soap, som jeg har med i badet, den dufter dejligt!

Min hud har været lidt turbulent, siden jeg stoppede med p-piller, efter 10 års brug! Så det er selvfølgelig klart at huden går lidt amok. Men synes at serummet som blandt andet indeholder havtorn, blåbær, rødkløver har givet nærig til min hud. DD cremen, som står for Daily Defense, har virkelig fugtet og beroliget min hud. I sær der hvor der har været tørre pletter. Den indeholder artiske bær og olier. Og så er jeg også begyndt at spise endnu sundere og tager dagligt flydende Islands fiskeolie, som alt sammen hjælper på at fugte huden indefra og udenpå! Går du op i naturlige hudpleje produkter? :).

4 Kommentarer
 • Pia
  Svar

  Jeg går meget op i økologisk hudpleje og produkter. Synes det er skræmende, så meget skidt der kan proppes i i cremer. Madara lyder meget fint, det må jeg kigge på næste gang i min helsebutik 🙂

  07/04/2014 at 14:12
 • Marlene Kvistrup
  Svar

  Du har jo så pæn ud! Må få prøvet madara, har hørt godt om mærket 🙂

  10/04/2014 at 14:07

Post end kommentar