Neon Pink & Dolce & Gabbana

river island lace neon pink skirt, river island nederdel, river island danmark blogger, neon lace skirt, river island tøj, zara top, pink top zara, nude clutch pieces, D&G sunnies, dolce & gabbana solbriller, dolce & gabbana sunglasses

dolce & gabbana briller, dolce & gabbana eyewear, blogger outfit, ooth, cph blog

pieces nude bag, pieces taske, nude sholder bag, pieces taske pudderfarvet

dolce & gabbana nude sunnies, dolce & gabbana sunglasses, nude pink sunglasses, dolce & gabbana

neon pink nederdel blonder, blonde nederdel river island, river island skirt, pink outfit

Top: Zara – Skirt: River Island – Sunnies: D&G – Bag: Pieces – Shoes: Zara

Wow jeg kan virkelig godt se at jeg har fået mig en summer tan i Grækenland :D. Og neon farver fremhæver det lige ekstra meget! Nederdelen købte jeg sidst jeg var til møder i London, men det er først nu den er kommet i brug. Sat sammen med en lyserøde top, taske og mine nye Dolce & Gabbana solbriller, er jeg klar til sommerens sidste måned :). I det hele taget jeg jeg bliver helt vild med lyserødt i øjeblikket, så der kommer lidt mere pink spam efterfølgende ;). Har du en favoritfarve for tiden?

1Kommentar

Post end kommentar