Nordic Sky Edition B&O PLAY Event

Nordic Sky Edition fra B&O PLAY

B&O play

Bang & Olufsen butik københavn, Bang & Olufsen shop copenhagen

cupcakes, serenity cupcakes

Nordic Sky, BO Nordic Sky , Twilight, dawn, dusk

B&O play headphones, høretelefoner B&O

Nordic Sky Edition B&O PLAY

B&O bang og olufsen, ny butik B&O

Bang og olufsen headphones, B&O høretelefoner

For lidt tid siden var jeg inviteret til lanceringen af B&O’s Nordic Sky Edition! Det synes jeg var lidt spændende, da jeg både som musiker, går op i musik og så er jeg i familie med Olufsen familien, som var med til at starte Bang & Olufsen, back in the day. Den fine nye butik bød velkommen med bobler og cupcakes, mens vi hørte om tilblivelsen af de nye Nordic Sky. Musiksystemet BeoPlay A9 fra B&O PLAY er et trådløst musikcenter, og de nye design er de helt ombre agtige, inspireret af nordiske sommernætter.

De tre varianter hedder Twillight, Dusk og Dawn og du kan skifte cover på dem, så den f.eks følger med årstiderne eller din indretning. Min favorit er Dawn, med de lysegrå fødder! Den kommer til at koste 14.999 kr. og hvis man vil have flere covers til at skifte i mellem koster de 1.499 kr. pr. stk. Se flere billeder her.

6 Kommentarer
 • Jeg har faktisk godt set disse højtalere i butikken, og jeg synes, de er så cool! Dog har jeg aldrig set dem i ombre, men bare ensfarvet sort, hvid og gul 😀 Hvis bare pengene og pladsen var til det 😉

  04/09/2013 at 18:32
 • Lene
  Svar

  Ser flot ud! Jeg kan godt li den i lyserød (:

  05/09/2013 at 10:24
 • Ej hvor sjovt…
  Hvordan er du i familie med Svend Olufsen?
  De laver altså nogle ret flotte ting lige for tiden 🙂

  09/09/2013 at 12:47

Post end kommentar