Ny innovativ webshop for Schulz By Crowd

Vores kreative bureau glow:repeat favner mange forskellige opgaver for vores kunder. Jeg synes det giver en fantastisk synergi for et brand, når vi kan arbejde på tværs af alle platforme. I vores seneste projekt for Schulz by Crowd, har vores team stået for koncept, design og teknisk udvikling af en ny og innovativ webshop. Dertil har vi lige afholdt deres første presseevent i sidste uge, det kommer der også mere om snart :).

Schulz by Crowd er et spændende nyt crowd sourced fashion brand med fokus på design og print, skabt til den smukke, nordiske silhuet. Essensen er et designerfælleskab der indleverer designs og her har vi også haft æren af at udvikle en designerportal, som pt. rummer 70 designere. Her kan designerne netværke, få inspiration, uploade deres design til de kommende kollektioner og læse med på den allerede velbesøgte blog.

Schulz by Crowd er en super spændende kunde med et nyskabende koncept, og jeg glæder mig til at vise jer sæson kollektionen, som skal med på messe til modeugen til sommer. Den kollektion du kan se på billederne er basis kollektionen, som er lavet af økologisk bomuld, med print fra det dygtige crowd. Du kan finde kollektionen her og i hele maj måned er der gratis fragt + 25% rabat med koden “sbcrelease”.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar