6 Kommentarer
  • Deres nye foundation er faktisk ret god – jeg synes dog ikke at den har heeelt nok dækkeevne til en bytur (nu har jeg også meget røde kinder, jeg helst vil af med når jeg er i byen), men til hverdag eller en let aftenmakeup er den suuuuper! Og så er det fantastisk at den lyseste lige netop passer til mig og min ellers meget lyse hud – det sker sjældent!

    17/07/2011 at 11:28
  • Ville så gerne prøve nogle af alle de skønne produkter, men hver gang jeg finder noget jeg gerne vile prøve er der både mineralske olier og parabener i .. Øv! 🙁

    17/07/2011 at 17:12
  • Uh der er en del spændende ting imellem der! Kunne være jeg skulle prøve noget af det, har dog allerede en pakke der ligger og venter på at jeg kommer hjem fra ferie 😉

    17/07/2011 at 18:21

Post end kommentar