Office Boho Chic

monsoon jakke, boho jacket monsoon, ethnic jacet, monsoon jakke, monsoon boho jakke, silke top, monsoon silk top, silk cami, cami top

keds leopard sneakers, keds sko, keds Champion Leopard, Champion Leopard keds,

hm consious silk pants, hm consious bukser 2014, sommer bukser, silkebukser, silk pants, hm bukser, keds outfit, boho chic outfit

monsoon jakke, monsoon stofjakke, monsoon blazer, jakke med indiske spejle

outfit, blogger outfit

keds sneakers, keds sko, leopard hipster sko, hipster sko, keds leopard sko, leopard flatforms

Silk Cami & Jacket: Monsoon – Pants: H&M – Shoes: Keds

Outfittet fra i går! Jeg er vild med mine nye sko fra Keds, selvfølgelig også i yndlings printet leo :). De er behagelige at have på og så matcher de min garderobe godt, som indeholder en masse farver i beige, bronze og bordeaux.

Jeg har endelig fået taget min fine jakke i brug fra Monsoon, jeg fandt den under sidste udsalg og den er så blød at have på. Jeg elsker tøj som ikke strammer for meget, når jeg sidder og arbejder på mit kontor i byen. Jeg har også shoppet lidt nye sager, som i snart for at se på bloggen :D. 

8 Kommentarer
 • Hvor ser du fantastisk ud <3

  / Liselotte

  07/05/2014 at 09:32
 • Hvor er de Keds sko fine til dig Emilie! 😀

  Pernille

  07/05/2014 at 18:11
 • Katrine W
  Svar

  Du ser rigtig flot ud! Ved du om det er muligt at finde toppen?? Den er så fin..

  Vh Katrine

  09/05/2014 at 13:52
 • Fantastisk jakke! 😀

  10/05/2014 at 21:51

Post end kommentar