Oh My GOSH!

I går blev det meste af dagen tilbragt sammen med GOSH, det var en super hyggelig og spændende dag. CEO Bo Tjellesen, fortalte spændende historier om GOSH’s begyndelse og den utrolige vækst firmaet af opnået. Du kan blandt andet høre et spændende podcast med Bo Tjellesen lige her.

Vi var rundt og se fabrikken som ligger i Lynge, det var sjovt at se shampoo blive rørt rundt, mascara blive fyldt på en beholder, og laboratoriet hvor nye farver og produkter bliver lavet. GOSH eksporterer til 78 lande, og alt bliver lavet på fabrikken i Danmark.

Vi fik lækker mad og kage, mens vi fik vist de skønne nyheder, blandt andet en BB cream, holografisk neglelak og smukke øjenskygge paletter. Alt makeuppen er uden parabener og GOSH sørger for hele tiden at optimere ingredienserne og være med på de nyeste trends, jeg glæder mig til at prøve produkterne :). Se flere billeder her.

12 Kommentarer
 • GOSH laver nogle af mine yndlings-makeup produkter. Bl.a. min yndlings mascara er derfra! Det lyder som en fed oplevelse, fine billeder du har fået taget 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  13/06/2012 at 10:43
 • GOSH er gået hen og er blevet en af mine yndlingsmærker – særligt når det kommer til øjenskygger. Det laver også nogle rigtig lækre læbestifter. Er bla. faldet for nogle farver i den nye kollektion 🙂

  13/06/2012 at 13:31
 • Stina M.
  Svar

  Jaaa fedt med BB cream! Hvornår kommer den og hvad kommer den til at koste? (:

  13/06/2012 at 15:46
 • La Senta
  Svar

  Elsker gosh, de har de vildeste farver !!

  13/06/2012 at 16:35
 • Ej hvor lyder det som et overdrevet event! Hvor er det snyd med alle de events du kommer til, du faar jo herre meget god mad og fede goodiebags haha!

  http://www.agoodiebag.blogspot.com – tjek gerne min blog og konkurrence (-:

  13/06/2012 at 21:07
 • Camilla
  Svar

  Er alt makeup fra gosh parfume og parabenfri?

  11/07/2012 at 13:11

Post end kommentar