OM EMILIE DELANCE

Sat i verden i de glade 80’ere af en japansk mor og dansk far i musikbranchen. En passioneret supernetværker med en baggrund i den Skandinaviske modebranche og et brændende hjerte for livsstil, mode og skønhed.

Født som den ældste af 3 søstre på Frederiksberg i et travlt hjem præget af musik og min fars pladeselskab (der også talte butikken Rille Dille på hjørnet af Nørreport), var min første store kærlighed i livet musikken.

Langt op i tyverne arbejdede jeg også med musik i eget studie og som sangskriver og sanger. I den forbindelse blev jeg interesseret i mode og startede i 2009 denne blog + egen webshop.

På rekordtid udviklede dette sig til også at omfatte rådgivning omkring branding, styling og mode. Efter at have arbejde med virksomheder som Bestseller og CNS-group, blev jeg i 2011 først landechef, og siden nordisk chef for amerikanske e.l.f. Cosmetics. Med svimlende vækstrater i Skandinavien blev hele koncernen solgt for et millardbeløb i 2014.

I al den tid havde jeg og mit team kraftigt udvidet vores erfaringsgrundlag og opbygget en filosofi omkring det vi kalder social marketing. Derfor jeg stiftede jeg i 2015 reklamebureauet glow:repeat, sammen med min partner (gennem 13 år in life and business) på Landgreven i hjertet af København.

Allerede nu er jeg og mit nordiske team på vej mod nye innovative markedsgennembrud i samarbejde med globale kunder, og jeg glæder mig hver dag til mit arbejde som CEO på vores skønne kontor :).

Hjertelig velkommen til bloggen om mit liv som kvindelig dansk entreprenør og CEO, i et univers af nordisk mode, skønhed og livsstil!

sign-emilie-rev23grey

Emilie Delance
Founder