On The Go

long grey coat asos, friis 247365, friis & co sko, friis & co taske, friis bag, vogue magazine, flowers

business woman copenhagen, business woman denmark, business woman cph, karrierekvinde

fasjion outfit, ootd, copenhagen street style, københavn blogger, cph blog, on the go

Coat: Asos – Bag: FR//S – Shoes: FR//S  – Pants: Monki – Sunglasses: D&G

For tiden er jeg vild med at have hvidt på! Sammensat med et par cool pumps og taske fra FR//S og min nye frakke fra Asos. Jeg plejer at arbejde om søndagen, der kan man nå ekstra meget, da telefonerne som regel er stille :). Så forkæler jeg mig selv med lidt friske blomster, et Vouge eller Cosmo magasin, samt en varm latté.

I aften kommer der en masse skønne piger forbi mit Beauty Academy CPH, jeg glæder mig til en dans eller to! God weekend alle sammen ❤.

6 Kommentarer

Post end kommentar