On the job – ghd juleshow med Marianne Jensen

For nogle uger siden havde jeg en sød dåse med på date! Vi startede med tapas og cava og derefter gik turen til Nationalmuseet. Her holdte ghd Scandinavia hårshow, med den dygtige hårstylist Marianne Jensen. Wauw nogle flotte frisurer! Der var regnbuehår, mikrofonhår, skinnede lange længder og krøllede pager. Jeg elsker at tage billeder og det er jo fantastisk at have et job, hvor man kan lave alle de kreative ting! Jeg har købt mig et nyt kamera, som jeg er mega glad for. Du kan se flere billeder på ghd bloggen lige her. Regnbuehåret er lavet med kridt fra en teaterbutik, kunne være at man skulle prøve det til nytår :D. Ellers er jeg ret vild med ghd Curve krøllestavene, som giver flotte bølger. Jeg viser jer mine to favoritter i morgen!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar