On The White Side

gina tricot exclusive, all dressed in white, gina tricot e

gina tricot exclusive 2015, gina tricot exclusive white suit, gina tricot exclusive hvide buksr, gina tricot exclusive hvid top

dolce gabbana solbriller, dolce gabbana eyewear

gina tricot exclusive 2015, hm  exclusive 2015 trench coat, hm  exclusive  jacket 2015, hm  consious exclusive  collection mac

asos loafers, asos dune london head over heels. nude loafers, nude herresko

blogger pose, hvidt outfit, gina tricot exclusive 2015

gina tricot exclusive solbriller 2015, an ounce hvid blazer, white blazer an ounce, D&G sunnies,

gina tricot exclusive Emma tunika, Emma pants gina tricot exclusive

Pants & top: Gina Tricot Exclusive Collection – Blazer: an ounce –  Sunnies: Dolce & Gabbana – Trench: H&M – Loafers: Dune London (Asos)

Lige for tiden er jeg helt vild med lyse farver, og da Gina Tricot’s Exclusive Collection endelig kom i butikkerne, var jeg henne og shoppe det hvide sæt. Bukserne er flotte både med den matchende top eller en cropped top. Trench coat’en er også ret ny og er fra H&M’s Conscious Exclusive kollektion. Min nye hvide blazer fra an ounce, passer perfekt til min sommerlyse garderobe.

Jeg har også shoppet nogle nye sko fra ASOS. Jeg er blevet rigtig glad for de nude farvede loafers fra Dune London, de passer godt til de vidde bukser. Prikken over i’et er mine nye solbriller fra Dolce & Gabbana! De har spejlglas og lidt cat eye form, hvilket jeg synes giver et cool udtryk. Mine nye sommerfavoritter :).

1Kommentar
  • Hold nu op hvor er det sæt dog bare lækkert, og du bærer det så godt! Det kunne jeg aldrig selv gøre. Hvis klær mig ikke. 😛

    15/06/2015 at 10:24

Post end kommentar