Oriflame Ecobeauty

Forleden modtag jeg en skøn gave fra Oriflame, de har nemlig lanceret en helt nye serie Ecobeauty, lige noget for mig :). Serien indeholder naturlige, økologiske og Fairtrade ingredienser. Jeg går op i naturlig balance, køber økologisk mad og Fairtrade hvor jeg kan, mmm især chokolade smager bare endnu bedre når den er øko :).  Går du op i økologi?

Jeg har prøvet Ecobeauty’s Smoothing Day Cream, Smoothing Eye Cream og Hand Cream. Alle tre indeholder Fairtrade shea smør og Fairtrade organisk kokosolie og har en dejlig duft. Jeg elsker håndcremer, og et must er at den trænger hurtigt ind, så jeg kan arbejde videre, uden at fedte alting til. Og det gør denne heldigvis og så til en meget god pris, nemlig 60,-.

Om Ecobeauty:

Oriflame samarbejder med de fire organisationer, Fairtrade, Ecocert, Vegan og Fsc,  hvis fokusområder er socialt ansvar, naturen og miljøet. Sammen stræber de efter at kunne garantere:

•    at mindst 95% af ingredienserne stammer fra naturlige og vedvarende kilder
•    at formlerne ikke er udledt fra dyr og er frie for parabener,  silikone, mineralolie og syntetiske dufte
•     at alt råmateriale er ansvarligt udledt og bidrager positivt til lokale producenter i udviklingslande og hjælper til at forbedre deres liv- og arbejdsvilkår
•    en miljømæssig ansvarlig og 100% genbrugelig emballage
•    at de anvender papiremballage fra velforvaltede skove

Super lækkert, cremer med god samvittighed! Og så har Oriflame lige åbnet en dansk version af deres webshop som du kan finde lige her.

7 Kommentarer
 • Argh hvor lækkert! Det må jeg klart kigge mere på 🙂

  27/08/2012 at 08:13
 • Jeg forbinder ellers Oriflame med ældre damer og lugten af gammeldags pudder, det er dog rart at de de også har tænkt sig at gøre noget for forbrugeren og miljøet.
  Jeg er ikke en øko-freak, men jeg prøver at købe økologisk, frugt og grønt, mel, sukker og andre basis ingredienser ( minus havregryn, er bange for min datter skal få den der farlige svampeinfektion). Og så prøver jeg på at have så grønne produkter som muligt, dog uden at gå ned på kvalitet og virkning.

  Jeg har faktisk en lille konkurrence på bloggen hvor man kan vinde bogen grøn og skøn på otte uger. Det er ikke for at reklamere, men når nu du går op i en grøn livsstil kunne det være den er noget for dig – hvis du ikke allerede kender den. http://den-lille-recessionista.blogspot.dk/2012/08/giveaway-grn-og-skn-pa-otte-uger.html

  27/08/2012 at 09:39
 • Jeg er jo MEGA øko freak – så jeg synes, at det er et fantastisk tiltag! Ved du om produkterne er testet på dyr?

  27/08/2012 at 14:44

Post end kommentar