Orofluido Event

Maria from Styleintuition & Presskontakterna

I går stod søde Maria klar ved frisør Hebe, og bød velkommen til Orofluido event. Jeg havde glædet mig til at høre om Orofluido’s nye hårfarve, som er ammoniak-fri og indeholder argan, cyperus og linfrøolie. Vi fik bind for øjnene for at vække vores andre sanser, hørte orientalsk musik, spiste en slikkepind og en let duft af vanillie bredte sig i rummet, super cool!

Orofluido Colour Eixir skulle være meget skånsom for håret og på grund af olierne tilfører ekstra glans til håret, end normal hårfarve. Der findes i alt 36 nuancer og den kan lysne op til 3 toner, uden at skade håret.

En anden lækker nyhed er Revlon’s Equave, hårprodukter som indeholder keratin som skulle være guf for håret! Der findes i alt 8 produkter i serien, blandt andet en smart balsam til blondhår, som er lilla og eliminere gullige nuancer og genopfrisker klarheden i lyst hår.

En anden ting jeg bruger meget er varmebeskyttende spray, da jeg ofte krøller eller glatter mit hår. Her har Alterna Caviar lavet en ny Perfect Iron Spray. Jeg glæder mig til at prøve den, da den skulle beskytte op til 232¤ og er uden parabener, phthalaer og gluten.

Til sidst fortalte frisørene fra Hebe om hårtrends de havde spottet til Copenhagen Fashion Week og viste en fin frisure på en af modellerne. Hver fredag holder de “fredagsbar” hvor du gratis kan kigge forbi og få tips og tricks til hår og styling, blot du tilmelder dig. Se flere billeder her.

3 Kommentarer
 • Just found your blog and I love it! It definitely might be one of the nicest beauty blogs in Denmark and I love that I can translate your posts!! So thanks for that..

  I’m a newbee in the blogosphere and I would love you to check out my blog: madein1987.com!

  x Janet

  22/08/2012 at 14:49
 • Signe P
  Svar

  Uh lyder lækkert med alle de hårprodukter! Måske man skulle prøve den til blondhår, mit er i hvert fald blevet lidt mærkeligt i farven efter besøg i poolen 🙁

  22/08/2012 at 15:40
 • Gitte Johansen
  Svar

  Jeg har farvet hår i mange år, men måske man skulle prøve den der med en masse olier i 🙂

  23/08/2012 at 08:34

Post end kommentar