OSMO Berber Oil

For noget tid siden fik jeg denne hårolie fra OSMO. Jeg er stor fan af serum og olier til håret, da mine krøller hurtigt bliver tørre. OSMO Berber Oil indeholder olie lavet af frugter fra Argan træet, som er rig på vitamin E og er kendt fra Marocco, hvor kvinderne har brugt denne olie i århundreder.

Olien er rød og dufter skønt af søde frugter, jeg putter en lille håndfuld i fugtigt hår og lader det lufttørre, den fedter ikke håret selvom det er en olie. Et ekstra plus er at den indeholder UV-filtre, perfekt til at beskytte håret mod sommer solens stråler.  Olien koster 199,- og kan fåes hos professionelle frisører.[/lang_en]Some time ago I got this hair oil from Osmo. I’m a big fan of serums and oils for the hair, because my curls quickly become dry. Osmo Berber Oil contains oil made ​​from the fruits of the Argan tree, which is rich on vitamin E and is known from Morocco, where women have used this oil for centuries.

The oil is red and smells wonderful of sweet fruits, I put a small handful in damp hair and let it air dry, it dosen’t grease the hair even though it is an oil. An added plus is that it contains UV filters, perfect to protect your hair from the summer sun. The oil costs 199 DKK and can be found at professional hairdressers.[/lang_en]

bloglovin

3 Kommentarer
 • Lækkert 🙂 Jeg er også sikker på, at mine krøller ville have godt af sådan en omgang.

  19/07/2011 at 15:41
 • Vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive denne kommentar så her for du den altså 🙂
  Jeg ville bare sige mange tak fordi du er blevet fast læser af min blog 🙂

  Mange hilsner Simone 🙂

  19/07/2011 at 19:43
 • Lyder lige som noget for mit flyvske garn 😀 Specielt mine længder tørre hurtigt ud.. :/

  19/07/2011 at 22:17

Post end kommentar