På en lyseblå sky

trench coat H&M consious, trench coat hm

jumpsuit zara, light blue jumpsuit zara, lyseblå buksedragt zara

d&g sunnies, solbriller dolce gabbana

walking pose, trench hm, lang mac frakke, babara bui taske

femilet lulu blonde bh, dolce solbriller, low cut jumpsuit, nedringet buksedragt zara

Trench: H&M – Jumpsuit & Shoes: Zara – Bra: Femilet – Sunnies: D&G – Bag: Barbara Bui

Da jeg var i Grækenland fandt jeg et par fine sager i Zara. Blandt andet denne lyseblå buksedragt, som jeg har vendt om, så udskæringen er foran. Stylet sammen med min femilet blonde bh, virker den ikke så nedringet. De blonde bh’er er i øvrigt super godt til en masse forskellige udskæringer, også en low cut ryg. De findes i en masse forskellige farver, jeg har en i hvid, beige og sort.

4 Kommentarer

Post end kommentar