På en regnfuld dag

Pudderfarvet palliet kjole fra Saint Tropez

Pudderfarvet palliet kjole fra Saint Tropez

Beige sandaler fra Mango

Beige sandaler fra Mango

Silke håndtaske fra Monsoon Accessorize

Silke håndtaske fra Monsoon Accessorize

Hvad gør man når den danske sommer byder på regn midt i ens sommerferie? Hmm jeg tog i hvert fald ind i mit studie og med hjælp fik jeg upgradet min computer til en quad-core, oversat= en super monster musik computer 😀 Jaaa! Så nu er jeg klar til på mandag, hvor ferien er slut.

Ikke nok med at jeg fik min computer fikset, så blev jeg overrasket med middag på Restaurant MASH, af min kæreste som i al hemlighed havde bestilt bord. Det var super lækkert! Nok den bedste bøf jeg har smagt. For slet ikke at tale om cheesecaken som var himmelsk. Alt i alt en dejlig regnfuld dag.

Restaurant MASH

Restaurant MASH

Mango

Mango

3 Kommentarer
  • Hvor ser du fin ud. Og dejligt med en surprise dinner! :o) Har du mon et closeup af dine MNG sko?

    04/08/2009 at 23:42
  • Tak for flash. De ser rigtigt fine ud. :o) God søndag.

    09/08/2009 at 15:05

Post end kommentar