På mit bord…

Louise Kragh jewelry, Louise Kragh perler, Louise Kragh smykker, Louise Kragh perle øreringe

Braun Face facial epilator, ciate neglelak, jurlique, nilens jord hudpleje, marble book, marmor bog

Braun Face facial epilator, nilens jord skin tonic

Louise Kragh, Louise Kragh designer, Louise Kragh smykker, ciate neglelak

Her er nogle af mine favoritter i øjeblikket! Jeg er blevet så glad for de smukke perleøreringe fra Louise Kragh. Alle hendes smykker er håndlavede i Danmark og hun bruger udelukkende Sterling sølv 925, og alle forgyldninger er af høj kvalitet. De findes i sølv, forgyldt og rhodineret sølv lige her.

Jeg har prøvet den nye Braun Face facial epilator! Den er super fin og nem at have med på f.eks. en rejse. Det er er et 2 i 1 produkt, som kombinere dyb porerrrensning med ansigtsepilering. Jeg startede med at prøve epilatoren på armen, bare lige for at mærke hvordan det føles, inden den skulle prøves i ansigtet. Og jeg skal hilse og sige, at den kan godt mærkes! Man skal lige vende sig til at den er 20 gange hurtigere end en manuel pincet, den fjerner håret hurtigt og effektivt! Jeg prøvede den mellem brynene og lidt på overlæben, og voila var der ingen hår!

Man kan skifte hovedet ud med en blød børste, som renser huden og er med til at fjerne snavs og makeup. Den gør huden helt blød og jeg har brugt den sammen med noget ansigtsskum i badet. Om vinteren bliver min hud hurtigt tør og kedelig at se på. Den hjælper med at eksfoliere min hud, så den får en dejlig glød.

Efter jeg har brugt ansigtsbørsten, bruger jeg Nilens Jord skin tonic, som er uden alkohol og parfume. Til sidst Jurlique’s Rose Moisture Plus Moisturising Cream som blandt andet indeholder hybenrosenolie, ekstrakter fra grøn te, vindruekerne og gurkemeje. Den dufter blomster skønt :). Nu hvor det er vinter vejr, bruger jeg lidt mørkere lak på neglene. Ciaté’s Iced Frappe er super fin, i en grå lavendel nuance.

4 Kommentarer
  • Cecilie
    Svar

    Ej hvor er de flotte de øreringe! Og prisen er ikke så slem (:

    12/11/2014 at 11:33
  • Louise Kragh laver også nogle af de fineste smykker 🙂

    12/11/2014 at 13:47

Post end kommentar