På et fransk eventyr

Det har været nogle eventyrlige og spændende måneder på farten, derfor har I ikke hørt så meget fra mig – men tak for tankerne på insta og snap <3. Som nogle af jer måske har set på instagram, er vi så heldige at have fået VICHY som kunde hos glow:repeat. Jeg er så taknemlig og glad for at få lov til at arbejde med sådan et brand i hele Skandinavien, og ikke mindst alle de dygtige mennesker bag, som hende her.

Sammen er vi i fuld gang med at udvikle VICHY’s online magasin, og derfor drog T og jeg til Frankrig for at besøge byen Vichy! Wow det var så fedt at få lov at opleve kulturen, vulkanvandet og få historien bag VICHY. Du kan læse mere om vores tur på LeVICHYmag. Du finder del 1 her og del 2 her – del 3 er på vej.

Vi har udviddet med flere dygtige medarbejdere og selvom mine dage er lange, er de også utrolig spændende og alsidige. Bare i denne uge har jeg haft frokostmøde med denne dejlige sag, været ude og interview nogle mega seje iværksættere, som har startet kombucha firmaet LÆSK. Lavet produkt photo shoot for ghd som snart afslører deres SS17 styler kollektion, og instax som har lavet et super lækkert samarbejde med Michael Kors. I morgen har jeg et spændende møde og senere en dinner date med en dejlige dåse.

Jeg lover at update noget mere omkring det hele, sig endelig til hvis der er nogle emner du synes kunne være ekstra nice at høre om :). Kram herfra!

3 Kommentarer
  • Lyder som en fed tur 🙂 Og “LÆSK” lyder også som et spændende brand, jeg er ikke stødt på det endnu. Men kan være jeg skal smutte forbi chicks by chicks og se det an 🙂

    24/03/2017 at 13:20

Post end kommentar