På min agenda…

1M8A3166-Edit

…finder du i denne uge en masse forskellige møder. Uden at min blog kun skal omhandle mit arbejde, så optager det selvfølgelig meget af min tid. Når jeg kigger over computerskærmen, ser jeg hver dag på min partner in love and life 😍. Hvor heldig kan man lige have lov at være! Jeg får ofte spørgsmålet: “Hvordan er det at både arbejde og bo sammen?” Og det kan jeg godt forstå 😎.  Nogle ville måske tænke at man tog småskænderier om vasketøj og rod i garderoben (mest mig 😂) med på arbejdet. Men nope, det bliver derhjemme sammen med vasketøjet. Jeg føler mig meget privilegeret, og selvom arbejde og fritid ofte flyder sammen, så gør det ikke noget. For vi gør det sammen. Hvad enten det er sene aftner på kontoret for at nå en deadline, nye oplevelser på forretningsrejser eller at brainstorme på nye strategier, så gør vi det sammen.

Den står også på et par bloggerevents, som jeg glæder mig til. Det er altid dejligt at blive inspireret, møde nye mennesker og catche up med de andre blogger girls 👭. Så er det også op på hesten igen, med hensyn til min træning! Det gik ellers meget godt i december og januar, men travle tider har betydet at det er blevet forsømt på det seneste 👊. Det går ikke længere, så det går løs i aften!

I weekenden skal jeg ud og skyde billeder med ghd til et event på Hilton Copenhagen og arbejde på et “hemmeligt” projekt! 🙊 Så træls når folk skriver det, men jeg kan ikke løfte sløret helt endnu, så stay tuned!

6 Kommentarer

Post end kommentar