Patch It Up

{Top: Gina Tricot – Skirt: Zara – Scarf: Weiz – Boots: B & Co}

I kan måske huske jeg var ude og besøge Ulla, som har butikken Weiz på Nørrebro. Ulla er super kreativ og designer alt lige fra skønne kjoler til cool smykker. Jeg var heldig at få dette fine tørklæde med hjem, som er lavet i bedste upcykling stil.

Under sit arbejde med at skabe Weiz kjoler, hober der sig en masse stofrester op. Med tanke på de enorme mængder affald, der genereres i den vestlige verden, tænkte Ulla at man måtte kunne bruge stofstykkerne til noget.

I stedet for at smide dem ud, er de nu blevet til en kollektion af unikke tørklæder, kaldet ”Patch” og er syet sammen af et miks af materialer som uld, silke, bomuld og viskose. Ikke et tørklæde er ens, og udover at være fine og farverige accesories, falder de lige i tidens ånd om bæredygtighed og ikke mindst upcycling, hvor tilsyneladende ubrugelige genstande sammensættes på nye måder og derved skaber nye produkter.

Patch-tørklæderne koster 500,- kr. og kan bla. købes i butik Weiz eller på miinto.dk.

10 Kommentarer
 • Fie Larsen
  Svar

  Pænt!

  23/05/2012 at 09:41
 • Stine
  Svar

  Super fine billeder – tørklædet klær dig virkelig godt!

  23/05/2012 at 10:07
 • Så fedt tørklæde 🙂 Din lækre tøs 😀 Kan man få den nederdel på Zaras webshop? Magter simpelthen ikke deres butikker :S Siiiig den er ny 😉

  23/05/2012 at 10:09
 • Du ser bare så fin ud 🙂

  23/05/2012 at 12:07
 • Dejligt koncept, at genbruge stofresterne 🙂
  Jeg elsker sådan noget….. Jeg har selv en taske fra Grünbag, som er lavet af presenning og teltdug… og den er også rigtig fin 🙂

  24/05/2012 at 13:25

Post end kommentar