Perler og geometriske øreringe

Find dem her: Circle Pearl Earrings –  Pearl TriangleCircle Front & BackChains CrawlerDouble Earrings

For ikke så længe siden ryddede jeg op i mit smykkeskrin, og en del endte til genbrug. I de festlige 00’er, var jeg til Beyoncé store øreringe. Jo større, jo bedre! Stakkels mine øreflipper, som måtte holde ud at have øreringe på, der nåede helt ned til mine skuldre :). I dag er stilen ændret, og selvom jeg har gemt nogle af de glimtende kæmpe øreringe (man ved aldrig hvornår man trænger til at være Beyoncé  igen ;)) så er størrelsen blevet en del mindre. Jeg fandt en masse fine hos Asos, og klikkede lidt forskelligt hjem. Guld, perler og geometriske former, er nogle af favoritterne for tiden.

4 Kommentarer
  • De der “circle front and back” er mega fede dem gad jeg godt have i min samling 🙂

    01/02/2016 at 17:51
  • Uh, der er virkelig mange fine! jeg elsker også fine perler, samt med de mindre klassiske former, det er en cool sammensætning.
    Din ‘nye’ blog er virkelig fin, er helt vild med designet – tillykke med det!

    Sissechri.dk

    01/02/2016 at 19:30

Post end kommentar