pHformula Skin Resurfacing behandling

pHformula

beautyakademiet

pHformula Skin Resurfacing, pHformula skincare, pHformula hudpleje

beautyakademiet.dk

Skin Resurfacing

Pure & simple, Pure & simple makeup artist

pHformula Skin Resurfacing  behandling, pHformula Skin Resurfacing  treatment

Skin Resurfacing treatment, skønhedsbehandling, beauty treatment

Det er altid spændende at prøve skønhedsbehandlinger, det er skønt at give huden et boost og få glød i kinderne. Jeg har været forbi  Pure & Simple, som ligger lige ved Vesterport. Her prøvede jeg en behandling med pHformula som hedder Skin Resurfacing. Behandlingen genopbyger hudens øverste lag, peeler overfladen, og arbejder indefra og ud på hudens celler. Der findes 4 målrettede behandlinger, en anti-age, en mod pigment forandringer, en mod acne og  en mod rosacea. Jeg prøvede den sidste, da jeg har sensitiv hud og en gang i mellem døjer med udslæt. Mit ansigt blev renset, peelet og jeg fik en dejlig maske på, inden jeg blev gennemfugtet og fik en lige touch up af makeup artisten hos Pure & Simple.

pHformula er en spansk ejet familievirksomhed, der bliver drevet af Fernando Bouffard, Ph.d., som er farmaceut og  fjerde generation i familievirksomheden. Produkterne er fri for parabener og farvestoffer. Du kan se mere om det her,. Jeg kunne med det samme se ekstra glød i mit ansigt og selv om jeg har sart hud, blussede det ikke op, men huden føltes fugtet og fin.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar