Pink Pants Just Dance

pink pants monki, lyserøde bukser monki, skovmandsskjorte zara

zara skjorte,checkered shirt, checkered blouse

converse sko, pink converse, pink sneakers

blogger outfit, pink outfit

 

blogger

details, fashion blog

blog outfit, pink trousers, monki pants, bukser fra monki

Shirt: Zara – Pants: Monki – Sneakers: Converse

Vinteren og mørket nærmer sig, så et par pink bukser må det til, for at lyse op :). Til hverdag elsker jeg at være casual klædt, i sær hvis jeg skal sidde foran computeren og arbejde en masse. Da min søster vi i USA, købte hun et par pink Converse med hjem til mig, elsker at have dem på!

3 Kommentarer
 • Skøøøøøønne farver!!!! 🙂

  03/10/2013 at 11:59
 • Gitte
  Svar

  Pænt!

  04/10/2013 at 11:00
 • Mette Louise
  Svar

  Jeg elsker også converse sko, de er så behagelige at have på (:

  04/10/2013 at 11:47

Post end kommentar