Presseevent Bogner SS13

For nogle uger siden var jeg oppe og kigge på Bogners SS13 kollektioner. Jeg kendte ikke mærket så godt, men da de har 80 års jubilæum var der rig mulighed for at høre deres spændende historie. Det startede i Tyskland i 1932 med skitøj, som blev populært til OL, og da Maria Bogner  i 1948 opfandt bukser med stræk, så man celebs som Marilyn Monroe, Ingrid Bergman og Jayne Mansfield gå rundt i dem.  Siden da er der kommet mange kollektioner til! Firmaet er stadig familieejet og de laver stadig casual sporty tøj, Sônia Bogner kollektionen har feminine styles som kan bruges til hverdag, jeg er helt vild med den håndlavede jakke på det første billede, og læderjakken på billede 5. Og så er der Bogner Fire + Ice, en ung sporty kollektion, her er min favorit den lyserøde t-shirt, som ville være fin til sommer :). Se flere billeder her.

8 Kommentarer
 • Laura
  Svar

  Den er godt nok fin den første jakke 😀

  21/11/2012 at 11:53
 • Hold da op en masse farver…. Jeg synes de mange farver er vildt flotte …. til andre, men jeg er bare så dårlig til at få brugt sådan noget selv…. jeg spottede dog også et par ballerinaer i slangeskind…. de er bare mig 🙂

  21/11/2012 at 13:41
 • Marlene K.
  Svar

  Uh den leo sag er cool!

  21/11/2012 at 14:09
 • Tak for en hyggelig event Emilie 🙂

  21/11/2012 at 18:27

Post end kommentar